Connect
To Top

Top 10 Live Act 2010

Plastikman no 1 live act on RAInainte de orice trebuie sa recunoastem un lucru, un live act e o chestiune complicata. Spunem asta pentru ca in cazul unui live act exista restrictii, nu pot oferi decat propriile creatii, in conditiile in care un Dj este platit regeste, uneori, pentru ca poate folosi in seturile de club muzica altor producatori.

Ar mai fi si un detaliu tehnic, un Dj are totul pregatit in 5 minute, pe cand in cazul unui live act e nevoie de cel putin doua ore pentru instalarea instrumentelor si pregatirea concertului.

Portalul Resident Advisor a realizat un poll online, in care a invitat fanii muzicii electronice sa aleaga cele mai bune 10 proiecte live act pe anul 2010.

10. Paul Kalkbrenner
09. Shackleton
08. Guy Gerber
07. Moderat
06. Shed
05. Booka Shade
04. Henrik Schwarz
03. dOP
02. Nicolas Jaar

01. Plastikman

Cine altcineva ar fi putut sa fie numarul 1? Revenirea lui Richie Hawtin cu proiectul Plastikman, a fost cel mai interesant lucru in 2010. Aparitiile live ale artistului Minus au fost uluitoare, iar publicul a trait euforia unui show spectaculos, memorabila fiind aparitia lui Hawtin in fata unei custi in cadrul Detroit Music Festival, cu piesa “Spastik”. Este si unul dintre cei mai buni Dj ai lumii si acum este cel mai de succes proiect live act al anului 2010.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...