Connect
To Top

Toolroom Records lanseaza Leaders Of The New School

Toolroom Records Logo   Label – ul house Toolroom Records va lansa o divizie a label-ului mama, care se va ocupa in exclusivitatea de descoperirea noilor talente im materie de productie muzicala. "Leaders Of The New School", continua logica de dezvoltatre a Toolroom Records, cu lansarea pe piata a unei serii de EP-uri, semnate de noile descoperiri ale lui Mark Knight, boss-ul Toolroom, printre acestia aflandu-se Richard Dinsdale si Patric la Funk. Intr-un interviu acordat DJ Magazine, Knight, a dezvaluit o parte din planurile de viitor ale acestei divizii:   

                                                                                                                             Mark Knight

Richard Dinsdale   " Aceasta trebuie sa fie evolutia fireasca – un sub label "Leaders Of The New School", care sa ofere artistilor oportunitatea de a lansa productii cu case puternice. Ambele categorii de artisti vizati de aceasta divizie – up and coming, au creat piese care au facut inconjurul lumii, au fost cantate in cluburi si lumea a reactionat excelent la auzirea lor, dar vizeaza si producatorii care muncesc pe scena muzicii electronice de ani buni, dar nu au avut parte de promovarea pe care o meritau. Asta va insemna "Leaders Of The New School"."
   Primul release este programat sa apara pe piata la sfarsitul lunii ianuarie 2008 – un EP semnat Matt Samuels, care va contine si track – uri de la new commer -ii, Tim Weeks si Marcella.                                    Matt Samuels

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...