Toolroom Records a lansat compilatia Toolroom Records Ibiza Essentials 2012

Toolroom Ibiza 2012


In noua serie au fost incluse productii semnate Mark Knight (‘Alright’), pana la cel mai nou single semnat Da Fresh (‘Sex Toy’) sau piesa lui Mike Newman (‘I Need It’). 

Toolroom Ibiza Essentials 2012” propune fanilor muzicii house 20 dintre cele mai bune piese din noul sezon de vara din Ibiza. UMEK, Funkagenda & Michael Woods, Lovebirds & Popof sunt cateva din marile nume ale muzicii electronice care au productii incluse in noul volum Toolroom. 




video: Toolroom Records Ibiza Essentials 2012


Toolroom Ibiza Essentials 2012 – tracklisting:


 1. Mark Knight – Alright

 2. Lovebirds Feat. Novika – This Time (Gorge Remix)

 3. Wehbba & Antonio Eudi – The Real Thing

 4. Todd Terry & House Of Gypsies – Samba (Matteo DiMarr’s Old School Meets New School Remix)

 5. Tiger Stripes Feat. Cevin Fisher – It All Comes Back (Stefano Noferini Remix)

 6. Popof & Olivier Giacomotto – Back Together

 7. D.Ramirez – Won’t Give Up

 8. Tocadisco – The Clamp

 9. Funkagenda – FYSB

10. Tiesto & Mark Knight Feat. Dino – Beautiful World (Michael Woods Remix)

11. John Dahlback – Escape

12. UMEK – Unclear Mechanics

13. Christian Cambas – Animate Objects

14. Da Fresh – Sex Toy

15. Liquid Kaos Feat. Kirsty Hawkshaw – Back In Time (John Dahlback Remix)

16. Federico Scavo – You Know

17. Todd Terry Presents Sound Design – Bounce To The Beat (Prok & Fitch School Of Todd Remix)

18. Mike Newman – I Need It

19. DJ PP – Rub Rub

20. Chris B – 24 Hours Feat. Janine Small (Spiritchaser Remix)



Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.