Tiga pregateste lansarea noului album Ciao!


Soulwax si Dahlbäck au realizat piesele de club din "Ciao!", "Beep Beep Beep", "Mind Dimension" si "What You Need". Munca lui Tiga a fost caracterizata ca fiind o combinatie intre club si pop dance, dar in acest album dovedeste ca poate lucra si in genul disco groove, cu piesa "Love Don’t Dance Here Anymore".

Tiga – Ciao Tracklisting:

 1. Beep Beep Beep
 2. Mind Dimension
 3. Shoes
 4. What You Need
 5. Luxury
 6. Sex O’Clock
 7. Overtime
 8. Turn the Night On
 9. Speak, Memory
10. Gentle Giant
11. Love Don’t Dance Here Anymore

PIAS Recordings va lansa albumul lui Tiga, "Ciao!", pe 20 aprile 2009.

video: Tiga – "You Gonna Want Me" (Sexor)


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.