Connect
To Top

Tiesto si Ferry Corsten back-to-back la Dance Valley

Dance Valley   Ferry Corsten este DJ-ul care va inchide petrecerea de pe Flashover Recordings Stage din cadrul editiei de anul acesta a Festivalului Dance Valley. Nu va fi singur; alaturi de el la pupitru va intra……Tiesto. Acest eveniment considerat "istoric" va avea loc in Second Valeey @ Dance Valley. 24 mai 2008 – San Francisco.    

   Festivalul EDT POP – o cadere de tensiune a creat grave probleme organizatorilor, acest lucru petrecandu-se in momentul in care publicul era extaziat de set-ul lui Ferry Corsten, iar Tiesto a intrat la pupitru cu prima piesa din set-ul sau…atunci a intervenit dezastrul…s-a luat lumina….deci, se intampla si la ei!!!!A fost un moment penibil, dar cu toate acestea, unul dintre organizatori l-a convins pe Ferry Corsten sa revina la pupitru la petrecerea oficial de after a EDT POP.                                    Ferry Corsten

        Tiesto, plin de energie chiar si dupa acest set…incomplet a decis sa-l aduca pe bunul sau prieten Ferry Corsten pe scena pentru un back-to-back. La ani buni dupa ce au scris istoria trance impreuna, cu proiectul Gouryella,(au lansat smash -urile "Gouryella" si "Walhalla) cei doi au pus muzica impreuna pentru un public innebunit.

                     

 Iata dovada:      

 

                                                   http://youtu.be/KQU-4DdeLQE&NR  

 

Tiesto

 

      Nu doar publicul s-a bucurat de acest set; Tiesto si Corsten au considerat ca a fost o chestie senzationala si s-au simtit foarte bine. In aceiasi seara s-au decis sa mai incerce acest back-to-back…si sa se intample repede…Locatia perfecta???? Dance Valley Festival!!!!!


    Dance Valley Festival va avea loc pe data de 12 iulie 2008.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.