Connect
To Top

Tiesto Prezinta “In Search Of Sunrise 7 – Asia”

ISOS 7 - Asia   Tiesto continua seria de succese de inspiratie "geografica"…Dj -ul exploreaza acum o alta regiune a lumii si are intentia sa ne duca si pe noi in indepartata Asie in noul "In Search Of Sunrise 7 – Asia".
   Noua serie a compilatiei a fost inregistrata si mixata in Tailanda, Tiesto reusind sa faca o excelenta "captura de sunet" – starea de lineste, de pace, de adanaca meditatie, elemente specifice zonei.

   Pentru a sustine noul sau material, un dublu CD, Tiesto pregateste un turneu de promovare in America de Nord, intitulat "In Search Of Sunrise Summer Tour", turneu care va ajunge in 36 de cluburi din State pana in Canada.                                    Tiesto

DJ Tiesto   Acesta debuteaza pe 13 iunie 2008. Dj-ul olandez va mai avea deasemenea o rezidenta de 2 luni in Clubul Privilege din Ibiza – petrecerile au loc in fiecare zi de luni a saptamanii incepand cu data de 7 iulie pana pe 22 septembrie. Set- urile sale de 4 ore vor fi fecute in stilul seriei "In Search Of Sunrise".

 

                                 video: DJ Tiesto about the new compilation "In Search Of Sunrise"

JUST PUSH THE PLAY BUTTON!!!!!!!

 {flvremote}http://www.tiesto.com/splash_isos7/ISOS7_Bangkok_Trailer.flv{/flvremote}

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...