Tiefschwarz mixeaza noua serie Watergate Volumul 9

Watergate 09 by Tiefschwarz - cover album

Fratii Schwarz (Ali si Basti) au vechime pe scena de club din Berlin, iar in ultimii au avut cateva petreceri de club si in Watergate, asa ca alegerea lor pentru a mixa volumul 9 al compilatiei este fireasca.
Volumele precedente ale seriei au fost compilate si mixate de artisti precum Sascha Funke, dOP sau Lee Jones. Mixul celor doi artisti germani ofera o selectie de piese din catalogul Defected, Trax sau KMS, fiind un mix clasic. 

Watergate Volumul 9 – tracklisting:

 1. When Saints Go Machine – Fall Forever (Nicolas Jaar Remix)
 2. John Roberts – Lesser
 3. Deadbeat – House of Vampires
 4. Julio Bashmore feat. Javeon McCarthy – Father Father
 5. Matias Aguayo – So In Love
 6. Frankie Knuckles – Baby Wants To Ride
 7. MK – Burning (Jay Haze Edit)
 8. Alton M – I Like Havin’ You
 9. Ron & Chez D – Untitled
10. DJ Assassin – A Face Amongst the Crowd (Chris Simmonds Intellidred Remix)
11. Kevin Saunderson – The Groove That Won’t Stop
12. Latin House Crew – Should Have Never Been
13. Gemini – Where Do I Go (1997 Mix)
14. Manuel Tur feat. Holly Backler – Most of This Moment (Isolée     Remix)
15. Afro Celt Soundsystem – Release (Masters At Work Remix)
16. Major Mal’fun’ctions – Mysterious Moments (4-W.D. Motherland     Mix)
17. G Strings – Images
18. Tiefschwarz feat. Mama – Corporate Butcher
19. Marc Ashken – Freaky Naughty
20. Romanthony – Rumpshaker

Watergate Records va lansa “Watergate 09” pe data de 31 octombrie 2011.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.