Thomas Brinkmann lanseaza in toamna General Eclectics.

General Eclectics cover album

 "General Eclectics" este un album funky techno, in care apar si vocalisti, in toate cele 10 piese din album. Saptamana viitoare Brinkmann va lansa un Ep, intuitulat "GE 01", cu Shitkatapult.



General Eclectics – tracklisting:

 1. Marmelade
 2. Hal2010
 3. Boot Box
 4. Fu_ky Du_ky
 5. Walk With Me
 6. Don’t Fake The Cake
 7. Pig Peg
 8. Shum(ichi)
 9. Liza U..
10. Dyr Bul Scyl

Shitkatapult va lansa albumul "General Eclectics" semnat Thomas Brinkmann, pe data de 11 septembrie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.