The Sound Of The 10th Season

Sound of The 10th Season

"The Sound of the 10th Season" este un volum lansat pe doua discuri, iar in inregistrarea video apar Underworld, dar este prezentat si un film documentar despre campania "10 Years In Ibiza". Pentru acest film au fost realizate interviuri cu
Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Loco Dice si Sven Vath.

Sounds of The Season tracklisting:

The Sound Of The 10th Season Cd 1 – Noche

01. Alejandro Mosso – Somebody
02. Anthea & Celler – Ceadmon Loop
03. Spencer Parker – The Beginning (Michel Cleis Rmx)
04. Sebastian Lutz – I’m Telling You (Nico Purman Remix)
05. Dreher & Smart – Call of Banganzwe (Matt John Discopub Remix)
06. Electric Rescue – The Darkest Star
07. Franco Cazzola – In Mexico With You (Ahmet Sisman Remix)
08. Egbert – Magie (Techno Version)
09. Umek – Pravim Haos
10. Marc Marzenit – Not Assigned
11. Ilario Alicante – Living in Africa

The Sound Of The 10th Season Cd 2 – Dia

01. Prostitune – Money Nugget
02. Basti Pieper feat. Eddy Pirax – I Love You
03. Lee Jones – Aria (Lawrence Remix)
04. Cesare vs Disorder – Mean Land
05. Precious System – The Voice Of Planet Love
06. Yousef – Come Home
07. Michel Cleis feat. Totó La – La Mezcla
08. Momposina
09. Stefan Goldmann – Art of Sorrow
10. DJ Koze – Mrs Bojangels

Cocoon Recordings va lansa "The Sound of the 10th Season" mixat de Sven Vath, pe data de 20 noiembrie 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.