The Prodigy, Nine Inch Nails _i Tiesto vin la CokeLive

logo_cokelive.jpg

 

 

 

The Prodigy, cea mai apreciată trupă a genului electronic/breakbeat, se află anul acesta într-un turneu de promovare a noului albumul, “Invaders Must Die”. Albumul, lansat pe 23 februarie 2009, este deja unul dintre cele mai bine vândute albume ale acestui an. Albumul a debutat pe locul 1 în Billboard European TOP 100 şi în UK Album Chart cu aproape 100,000 de exemplare vândute în prima săptămână de după lansare, devenind astfel al patrulea album consecutiv al trupei  care ocupă prima poziţie În Marea Britanie.

Concertul Nine Inch Nails este cu siguranţă unul dintre cele mai aşteptate în România. După turneul Lights in the Sky de anul trecut din America –  cel mai ambiţios proiect al formaţiei, un spectacol impresionant de lumini şi muzică intensă  –  formaţia se întoarce în Europa  ca headlinerul celor mai mari festivaluri de pe continent. Nine Inch Nails este o trupă care se reinventează în permanenţă, atenţia lor fiind îndreptată în primul rând către fani. Ultimul lor album, „The Slip” poate fi downloadat în mod gratuit de pe site-ul oficial al trupei.

Din categoria muzicii electronice, cel mai bine cotat DJ din lume vine să încălzească atmosfera la Târgu Mureş. Tiesto, votat de DJ Mag – etalonul industriei muzicale electronice – drept cel mai bun DJ al anului 2008 a continuat seria succeselor la Premiile Internaţionale ale Muzicii Dance de la Miami, unde a câştigat „Cel mai bun artist solo”.

Luând ca exemplu festivalul Sziget, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, festivalul CokeLive Peninsula promite a fi o experienţă de excepţie. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu 27 aprilie.
Site-ul oficial al festivalului va fi anunțat săptamana viitoare.

Persoane de contact:
Miruna Raclaru, Coca-Cola România, tel: 021-203 25 00
Camelia Sisko, Peninsula, tel: 0741 123 083

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.