The Mission presents Loco Dice la Arenele Romane, 6 iulie 2013

Flyer party The Mission presents Loco Dice and tINI

Loco Dice revine in Romania in cadrul unei petreceri organizate de The Mission la Arenele Romane pe data de 6 iulie.

Atmosfera incendiara va sustinuta pe Arenele Romane de Loco Dice, tINI, Robert Dietz si Rosario Internullo.

Loco Dice - portretLoco Dice (Yassine Ben Achour) este un DJ si producator german de muzica electronica nascut in Düsseldorf in anul 1974. Familia sa este din Tunisia. Cei care sunt pasionati de minimal, techno si tech-house il stiu cu siguranta. Poate nu stiati, dar Loco Dice si-a inceput cariera ca Hip-Hop DJ si a colaborat cu Usher, Ice Cube, Jamiroquai, Snoop Dogg si R. Kelly.
Loco Dice este unul dintre exemplele de artisti care intr-un timp relativ scurt au reusit sa iasa in evidenta prin abordarea lor muzicala, ceea ce acum cativa ani ar fi fost mult mai greu, tinand cont de valul progressive house care ii stapanea pe mai toti cei care ieseau in weekend la club. Odata cu explozia de pe scena minimal techno internationala, labeluri ca Minus sau Ovum au ajuns sa aiba mult mai multe vanzari, iar in prima faza relatia economica dintre cerere si oferta s-a echilibrat. In anul 2009, Loco Dice lanseaza un nou concept de party “Under 300” – evenimente in cluburi mici cu maxim 300 de participanti.

Loco Dice a colaborat in timpul carierei sale de producator cu labeluri precum Ovum Recordings (Josh Wink), M-NUS, Cadenza, Cocoon, Four Twenty si Desolat (Loco Dice and Martin Buttrich). In momentul de fata este pe roster-ul agentiei Artist Alife. Cu o experienta mai mare de 10 ani in cariera de DJ, Loco Dice se poate lauda cu rezidente din Tribehouse (Düsseldorf) pana in DC-10, Circoloco sau Ushuaia (Ibiza).

Muzica lui Loco Dice ar putea fi descrisa ca o infuzie discreta de techno pe ritmuri deep house si tech-house cu influente din aria hip hop a anilor 90. Loco Dice este unul dintre putinii artisti ce au reusit sa imbine o sumedenie de sunete ce au ca scop transmiterea unei palete diverse de sentimente si stari, totul printr-o abordare directa, indrazneatta, ce sfideaza conceptiile celorlalti dj.

tINI, black and white portret picturetINI este una dintre cele mai apreciate personaje de sex feminin de pe scena muzicii techno si house din Germania. Primul contact cu lumea muzicala l-a avut la o varsta extrem de frageda, la doar sapte ani a inceput sa cante la tobe.
Pasiunea pentru muzica a crescut in timp, astfel realizeaza ca visul cel mai mare pe care il avea era sa devina DJ. Vara anului 2003 a fost momentul in care tINI a inceput sa aiba showuri frecvente in cluburi si sa participe la numeroase evenimente atat in Munich cat si in afara orasului. In 2008 tINI s-a alaturat familiei Desolat si Artist Alife unde isi lanseaza producttiile sale ce devin in scurt timp legendare.

Preturile biletelor la The Mission presents Loco Dice la Arenele Romane:

Bilete in avans – 35 ron

Biletele in avans sunt disponibile: Online National si International – prin comanda la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe intreg teritoriul Romaniei si e-Ticket pe plan international Direct – din oficiile Postei Romane si din magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”.

Lista completa a celor peste 720 de puncte de vanzare din reteaua Bilete.ro de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata aici: www.bilete.ro.

Alte puncte de vanzare: Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Calea Grivitei, Nr 143, parter, in incinta Hotel Ibis.

Bilete la intrare – 50 ron

Bilete VIP – 70 ron

Pentru rezervarea meselor sunati la numarul de telefon: 0733 627 846

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis. Cei prezenti la evenimeniment sunt obligati sa aiba asupra loc un act de indentitate pentru control.

Flyer party The Mission presents Loco Dice and tINI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.