The Mission 1st of May @ Guestlist, 1 – 5 mai 2013

Guestlist Mamaia 1 mai The Mission

Guestlist Mamaia 1 mai The MissionToate petrecerile The Mission, din perioada 1-5 Mai 2013, vor avea loc la ClubulGuestlist ( ex La Mania), situat in Nordul statiunii Mamaia. Cu o sonorizareFunktion One si un Video Mapping marca VJ Pion, Guestlist isi deschide portile, miercuri, 1 Mai, cu o petrecere 100% romaneasca, alaturi de Livio&Roby, Pagal, Negru si Bogdan.

DARKSIDE

NICOLAS JAAR si DAVE HARRINGTON

The Mission aduce in premiera in Romania, la pupitru Guestlist din Mamaia, duoul Darkside, format din Nichola Jaar si chitaristul Dave Harrington. Cei doi artisti v-au pregatit un DJ-set special, cu influente minimale si accente de jazz si rock.

ART DEPARTMENT

Din line-up-ul The Mission 1-5 Mai 2013 nu lipsesc nici artistii de la Art Department. Celebrul duo este creatia legendarului producator de muzica techo/house canadianul Kenny Glasgow si a proprietarului label-ului No.19, Jonny White. In ultimii ani, membrii Art Department, Kenny & Jonny, au reusit sa-i lase cu gura cascata pe greii industriei muzicii electronice cu productiile lor super bassy si dark. Printre cele mai interesante colaborari ale acestora se numara si acelea cu artisti precum Seth Troxler, Jamie Jones si Soul Clap.

dOP – live

Clement Aichelbaum, Damien Vandesande şi Jonathan Illel formează dOP. Cei trei francezi au reuşit într-un timp relativ scurt să dea peste cap clasamentele de specialitate in intreaga industrie a muzicii electronice. dOP va asteapta la The Misssion 1-5 Mai 2013, cu surprize care in mod sigur te vor duce pe culmea distractiei.

ACID PAULI

Martin Gretschmann, aka Acid Pauli este greu de pozitionat intr-un anumit gen de muzica electronica, acesta avand un stil cu adevărat original, enigmatic și poate un pic excentric.

LIVIO & ROBY

Livio&Roby se numara printre cei mai solicitati DJ pe teritoriu strain, mixand frecvent in cele mai tari locatii de pe mapamond, de la WMC Miami la Ade Amsterdam, sau alte cluburi celebre din Ibiza, din Londra si din Berlin. Ritmurile lor muzicale combina un house fin cu deep tech-house.

PAGAL

Numit intr-o perioada, “regele afterhours-urilor”, Andrei Motoc, aka Pagal, a fost si ramane unul dintre cei mai iubiti si apreciati DJ romani, aducand o mare contributie miscarii clubbing si scenei de muzica electronica autohtone. Cariera lui continua sa urce, astfel incat dupa aproape 13 ani de activitate in aceasta industrie inca mai are ceva de spus. Daca vreti sa-l ascultati, nu-l ratati la The Mission 1-5 mai 2013, va va surprinde in mod sigur!

NEGRU

Negru, aka Laurentiu Stan, a reusit, intr-o scurta perioada de timp, sa inregistreze foarte multe releasuri notabile, precum Morning Express cu Livio & Roby si Cabin Fever on Rekids, care a fost un top seller pe piata vinyl din Germania.

BOGDAN

Bogdan si-a cucerit publicul cu tranzitiile de la productiile experimentale catre muzica dance si dezvoltarea sa artistica observabila, atat in propriile productii cat si in noptile halucinante pe care reuseste sa le transforme in cluburile in care mixeaza, asa ca nu putea lipsi din line-up-ul romanesc la The Mission 1- 5 Mai 2013.

BILETE IN AVANS (pachet 1-5 mai): 65 RON

– Online National si International – prin comanda la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe intreg teritoriul Romaniei si e-Ticket pe plan international)

– Direct – din oficiile Postei Romane si din magazinele Inmedio semnalizate “Aici Bilete.ro”. Lista completa a celor peste 720 de puncte de vanzare din reteaua Bilete.ro de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

Alte puncte de vanzare: Entourage ( Str. Eugen Carada nr. 5-7 Centrul Vechi ), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Calea Grivitei, Nr 143, parter, in incinta Hotel Ibis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.