The Mission 18 YRS Anniversary

Dragi suflete electronice, The Mission turns 18!
Pe 16 noiembrie serotonina va fi la cote maxime pentru că vom fi cu capul în nori. Pregătiți-vă sneakerșii și lăsați imaginația să zburde, vineri seară
dansăm!

Next stop: Romexpo – Pavilionul C6. Celebrăm 18 ani de când ne pierdem în muzică pentru magia din ea!

Anul acesta numărăm peste 150 de nopți fericite în care simțurile noastre au fost plimbate prin timpii sonori a câtorva sute de DJ-i superstaruri, mii de ore de zâmbete și amintiri savuroase pe dancefloor printre prieteni vechi și noi. În tot acest timp s-au schimbat generațiile, locațiile, poveștile, dorințele, moda, teneșii dar mereu am rămas îndrăgostiți de muzică. 16 noiembrie este un moment perfect să retrăim amestecul de emoții și nostalgie și să degustăm o mostră de muzică bună de la patru artiști care nu mai au nevoie de nici o recomandare.

Ne vor purta printre rare afinități house alegerile inimilor voastre: Luciano, Dennis Ferrer, Michel Cleis și Ada Kaleh. Adunarea generală se dă începând cu ora 22.00, în Pavilionul C6 – Romexpo, iar cadoul va fi o noapte pe tărâmul dansului și al voiei bune. Dacă v-am făcut poftă de zbânțuială, come celebrate with us! Dancing is for everybody!

Primul val de BILETE REGULAR (număr limitat)

BILETE REGULAR în sistem e-ticket: 50 LEI
Plasează o comandă pe Bilete.ro prin e-ticket (print at home). Plătește cu cardul, fără taxă de curierat. Pentru fiecare bilet achiziționat vei primi pe email un link unic. Tot ce trebuie să faci este să-ți printezi biletul acasă și să vii cu el la eveniment.

BILETE REGULAR AVANS: 50 LEI (în rețeaua Bilete.ro)

– Prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat)
– Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” și în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici:
http://www.bilete.ro/partners.asp.
– Alte puncte de vânzare: E3 (Calea Floreasca Nr. 111 -113), Entourage (Str.
Eugen Carada Nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Calea Griviței, Nr. 143,
parter, în incinta Hotel Ibis.

1st VAL DE BILETE VIP IN AVANS: 100 LEI
☏ Pentru BILETE VIP și REZERVĂRI mese sunați la: 0733 627 846

În perioada 12-16 noiembre The Mission & Radio DEEA vor pune la bătaie 2 invitații duble pentru petrecerea aniversară de 18 ani, așadar, rămâneți cu ochii pe noi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.