Teatrul Masca sarbatoreste 23 de ani de la infiintare

Teatrul Masca implineste 23 de ani - foto alb negru cu un spectacol stradal

Teatrul Masca sarbatoreste 23 de ani de la infiintare - foto comediaManifestarile prilejuite de aniversarea a 23 de ani de existenta a Teatrului Masca vor debuta vineri, 24 mai si vor cuprinde o incursiune in lumea spectacolelor de toate genurile pe care publicul bucurestean si nu numai le poate viziona atat in sala, cat si in spatii neconventionale.

De vineri pana duminica in sala si amfiteatrul din Bdul. Uverturii se vor juca spectacole din vastul discurs teatral cu care Masca ne-a obisnuit: teatru non verbal, statui vivante si commedia dell`arte.

Aniversarea a 23 de ani de la infiintare insemna pentru noi un moment important de evolutie si transformare. Au fost 23 de ani incarcati de emotii pozitive, munca, performanta si satisfactii profesionale alaturi de o echipa talentata. Multumim publicului minunat pe care il pastram in sufletul nostru si care ne-a stat alaturi! Aplauzele voastre, zambetele si bucuria cu care ne-ati primit fiecare spectacol ne fac mandri! Ne inclinam in fata voastra si va promitem ca vom continua sa ne spunem povestea, de fiecare data intr-o forma care va va surprinde!”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Ca o noutate in peisajul teatral romanesc, Teatrul Masca a initiat si va semna o conventie a profesionistilor din arta scenei denumita “Nuca” ce va reuni companii de teatru, festivaluri dar si personalitati ale lumii artistice si are ca scop promovarea valorilor reale culturale, dezvoltarea unor relatii bilaterale si educarea  perceptiei actului artistic.

Alaturi de Mihai Malaimare vor semna protocolul conventiei Iovan Ćirilov – director BITEF din Belgrad, Orlin Dyacov – director Teatrul Dramatic Sava Oganiov Ruse, Pascal Larue – director Théâtre de l’Enfumeraie, Alexander Grecu preşedinte UNITEM, Aura Corbeanu – vicepreşedinte UNITER, Doina Migkleczi – director Teatrul Municipal Ariel din Rm. Vâlcea, Claudiu Pintican – director Teatrul Municipal din Baia Mare si Calin Sabac presedinte Asociatia VBC.

Manifestarile vor cuprinde si o ceremonie in cadrul careia Valentin Mihalache si Alina Craita vor deveni societari ai Teatrului Masca, iar actrita Laura Dumitrascu Duica va fi inclusa in Hall of Fame.

Mai multe informatii: http://teatrulmasca.wordpress.com/2013/05/14/la-doar-o-saptamana-de-23-de-ani/

 

Zilele Teatrului Masca – Program

Vineri 24 mai, ora 19.00 – CÂND DRAGOSTEA POARTĂ PÂSLARI  

Sala Mare 

***

Vineri 24 Mai, ora 21.00 – O SCRISOARE PIERDUTĂ 

Amfiteatrul teatrului 

***

 Sâmbătă 25 Mai, ora 17.00 – PIERROT LUNATECUL

Amfiteatrul teatrului

Sâmbătă 25 Mai, ora 19.00 – MILITARUL FANFARON

Sala Mare

***

Duminică 26 Mai, ora 19.00 – ȚARA UNDE ÎNGERII VIN DEGEABA

Sala Mare

***

 Duminică 26 Mai, ora 21.00 – FIOR D’ AMOR ÎN BUCUREȘCI

Amfiteatrul teatrului

Accesul publicului la evenimentele din amfiteatru este liber.

Organizator:  Teatrul Masca

Parteneri media: National TV, RFI Romania, Bucuresti FM, Radio Romania International, Romania Libera, Ziarul Ring, Centrul Vechi, Curierul National, Sapte Seri, Zile si Nopti, Yorick.ro, Revista Accente, Casamea.ro, Port.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso TV, Teatrul.com, TV City

Eveniment recomandat de: Editura Nemira

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.