TC despre noul lui album-“Evolution”

  In primul rand,felicitari pentru album.Care a fost intentia ta de a produce un asa amalgam de stiluri diferite drum & bass?

Multumesc.Intotdeauna am facut mai multe stiluri de drum&bass si niciodata nu am vrut sa fiu constrans de un singur gen de muzica.Albumul reprezinta o evolutie naturala a sunetelor pe care le-am facut de-a lungul anilor.cred ca am evoluat si ca artist.Acum am o trupa live cu care voi promova albumul ceea ce este minunat pentru ca imi da posibilitatea sa cant in foarte multe locuri unde,in mod normal nu as putea canta doar ca dj.
 
 Care este melodia ta preferata de pe acest album si de ce?

Piesa mea preferata trebuie sa fie ‘Deep’ pentru ca Jakes si cu mine ne-am distrat mult cand am compus-o.Este o melodie simpla,dar se pare ca functioneaza pe mai multe nivele,o poti canta in dormitor sau o poti dansa intr-un club.

‘Taxman’-este o melodie in care suni mai multa lume si pretinzi ca le maresti taxele.Poti sa ne spui mai multe despre aceasta piesa si pe cine ai mai implicat?

Am jurat sa nu spun nimanui despre asta!Si asa a fost destul de greu sa obtin permisunea celor pe care i-am sunat pentru a include melodia pe album.

  MC Jakes apare destul de des pe album-cum ai descrie relatia ta profesionala cu el?

Eu si Jakes suntem prieteni buni si facem muzica impreuna de ceva timp.Deobicei eu vin cu partea instrumentala,el scrie versurile si apoi inregistram.

  Ce contributie a avut Bristol in realizarea acestui album?

Bristol face parte din viata mea,m-am nascut in Forest Gate in Londra,dar m-am mutat in Bristol cand aveam cinci ani.camera mea era chiar langa Malcolm X Centre unde se tineau tot felul de petreceri drum & bass si dance,deci cred ca am fost absorbit de bass in timp ce dormeam.

      http://youtu.be/ejChHH8qLl0

   Videoclipul pentru‘Drinks’a fost chiar asa de distractiv pe cat pare?

Tocmai l-am incheiat asa ca uitati-va la el!Mi s-a spus ca deja a inceput sa fie difuzat pe T4 si pe MTV ceea ce este extraordinar si Da,ne-am distrat.Am folosit bautura adevarata in videoclip si lucrurile se cam complica spre final.

  Care este parerea ta personala despre amploarea pe care a luat-o industria mp3?

Nu poti sa ignori revolutia digitala-oamenii vor descarca muzica ilegal asa ca de ce sa nu le oferim posibilitatea de a o si cumpara-cred ca multi oameni ar prefera sa sprijine artistul pe care il indragesc.Am auzit ca Radiohead si-au pus albumul la descarcat pe site-ul lor si le-au cerut fanilor sa plateasca atat cat cred ei ca valoreaza acel album.

  Si la final,daca ai putea descrie albumul‘Evolution’in trei cuvinte care ar fi acelea?

Bottom. Fish. Banana.

 Afla mai multe despre ultimul album TC de pe http://www.myspace.com/tc

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.