Tallina vine la Radio Deea

Tallina, pe numele real Andreea Cătălina Ţucă, a lansat single-ul de debut „Inima, te vand“, scris si compus de DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia) in studioul Mango Production.

Versurile piesei vorbesc despre o relatie incheiata prematur, in care unul dintre parteneri sufera si plateste pentru greselile pe care crede ca le-a facut. Clipul regizat de Daniel Libeg vine in completarea mesajului single-ului si ii prezinta pe cei doi iubiti pe parcursul relatiei, dar si dupa incheierea acesteia.

„Abia asteptam sa lansez «Inima, te vand». Acesta este un pas nou in viata mea, tinand cont ca este piesa mea de debut. Melodia, compusa si produsa de baietii de la DOMG, carora le multumesc enorm, parca este bucatica din sufletul meu. Am indragit-o de la primele ei acorduri muzicale“,

a marturisit artista pentru Radio Deea. 

„Tallina are o voce care transmite mult si ne bucuram ca am intalnit-o! Cu siguranta vom lucra si la urmatoarele ei piese.

Speram sa va cucereasca cu sensibilitatea ei la fel cum ne-a cucerit si pe noi“, au completat baietii de la DOMG.

Tallina este o artista nascuta in anul 1995 in judetul Bacau, ce a facut primii pasi in muzica la varsta de 13 ani. De-a lungul timpului a participat la numeroase festivaluri si concursuri de muzica, iar cel mai important premiu l-a castigat in anul 2014, cu piesa „Rise like a Phoenix“ (Conchita Wurst): „Marele Trofeu“ al Concursului International de Muzica Usoara – Liga Campionilor – Constanta.

Vineri, 15, decembrie 2017, ora 15 incep cele 60′ de film , teatru si muzica la Radio Deea  cu Nechifor Petrut – invitata speciala fiind Tallina.

Vom fi live pe https://www.facebook.com/CinemaRadioDeea/ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.