SuperChill – Show LIVE în mijlocul autostrăzii!

SuperChill

Puștii de la SuperChill demonstrează încă o dată că pot face un show live de excepție oriunde și în orice condiții! Weekend-ul trecut, în timp ce pe Autostrada Soarelui s-a creat un ambuteiaj, percuționiștii au detensionat atmosfera cu un spectacol de excepție pentru șoferii cu nervii întinși la maxim!

Fiindcă fiecare clipă trebuie trăită la cote maxime și timpul trebuie folosit în cel mai bun mod cu putință, ambuteiajul creat pe Autostrada Soarelui pe data de 3 august a fost pentru artiștii de la SuperChill un prilej perfect pentru un spectacol live ad-hoc, într-un decor cel puțin atipic.

Obligați să staționeze din cauza condițiilor extrem de dificile de trafic, membrii trupei s-au gândit să le ofere oamenilor de pe autostradă un show unic, cu scopul de a-i face să uite de minutele în șir pe care le aveau de petrecut pe loc, până când traficul avea să se stabilizeze din nou. În fond, trupa SuperChill și-a început cariera fix în acest mod: a cântat gratis pentru oameni în parcurile din capitală, făcându-i să uite preț de câteva de problemele cotidiene.

Ei bine, inițiativa lor a fost una de succes pentru că persoanele aflate la fața locului au savurat din plin momentul, iar întâmplarea face că și unele televiziuni au fost prezente la locul faptei, momentul lor fiind transmis de mai multe posturi TV.

Trupa SuperChill a avut parte de un weekend plin, cu foarte multe apariții la tv și cântări pe litoral, iar finalul a fost cu adevărat atipic, în stilul lor caracteristic! Ba, mai mult, se pare că a fost și cu noroc pentru că, în timpul prestației lor, traficul a fost pornit din nou!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.