Super-comedia “O piesă deşănţată” încheie vara fierbinte de la Godot Cafe

Spectacolul de teatru “O piesă deşănţată” va avea loc  în  zilele de sâmbătă 24  august  și 31 august  la Godot Café strada Blănari nr 14.

 

afis- O_piesa_desantataTextul dincolo de limitele originalităţii şi deosebit de actual al spectacolului, O piesă deşănţată a fost scris de Lia Bugnar, pe care o vedem şi pe scenă împreună cu actorii  Ilinca Manolache, Marius Manole, Radu Iacoban şi Andrei Huţuleac. Regia spectacolului este semnată de Dorina Chiriac. Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor prealabile la numerele de telefon: 021 31 61 682 / 0736 414 244 zilnici între orele 12:00 și 19:00.

“Lia Bugnar, la rândul său – actriţă de teatru şi film, scriitoare şi, din când în când, regizoare (exclusiv a pieselor sale), se poate lăuda nu numai cu o lungă listă de producţii de succes, ci şi cu o impresionantă colecţie personală de prieteni talentaţi, pe care şi-i alătură pe scenă.

Este şi cazul acestei „piese deşănţate”, al cărei subiect, deşi localizat în spaţiul contemporan autohton, poate fi universal valabil: prima întâlnire a două cupluri de swingeri. Situaţiile nu sunt neapărat răsturnate, ci decurg imprevizibil, iar surprizele ţâşnesc aproape în acelaşi ritm cu al replicilor comice. Aparent, e piesa în care toate personajele sunt pozitive – mărturiseşte autoarea. Faptul că ajung să se certe, să se bată şi să se împuşte ne surprinde la fiecare repetiţie. „Şi pe noi” – am putea adăuga… Căci nimeni nu pare a fi mai paşnic decât Ela (Lia Bugnar), o arhitectă sigură pe sine, pe înfăţişarea şi farmecele sale, dar şi pe dragostea soţului Mihu (Radu Iacoban), traducător timid, candid şi sufletist, colecţionar de timbre, dominat de femeile din viaţa sa (mamă şi nevastă). La fel de paşnici par a fi şi Niki (Marius Manole), tip dintr-o bucată, genul sportiv-sociabil, cu glume mai mult sau mai puţin reuşite la purtător, dar şi soţia lui, Mira (Ilinca Manolache), tânără naivă, cu pretenţii de bombă sexy. Dar, ca în orice piesă care se respectă, nimeni nu e chiar ceea ce pare a fi, după cum nici seara presupus deşănţată nu va continua în acelaşi fel. Apariţia unui musafir neaşteptat (Andrei Huţuleac) detonează cursul „firesc” al acţiunii, iar lucrurile o iau razna.” (Maria Zărnescu, Yorick.ro)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.