Sunday Sounds se lanseaza pe 13 iulie

Ministry Of Sound - logo

Primul se intituleaza "Sunrise Mix" si prezinta piese semnate de Miguel
Migs, Axwell, Tom Novy si Milk & Sugar. Pe cel de – al doilea disc,
"Sunset Mix" veti descoperi piese ale unor artisti ca Rasmus Faber,
Kaskade si Stonebridge.


"Sunday Sounds" va fi lansat de Ministry Of Sound pe data de 13 iulie 2009 pe iTunes. 

Sunday Sounds Tracklisting:

Sunrise Mix
 1. Miguel Migs – So Far
 2. No Halo – What Is This Feeling (Disco Dealers En La Playa          Remix)
 3. Sebastien Leger & Gia Mellish – Hypnotized (DJ Spen & The          Muthafunkaz Remix) * unreleased
 4. Jody Wisternoff – Starstrings
 5. Axwell – Feel The Vibe (DJ Flex Remix) * unreleased
 6. Tom Novy & Lima – Closing Time (Take It)
 7. Bel Amour – Bel Amour
 8. Milk & Sugar – Let The Sun Shine (T&F vs Moltosugo Mix)
 9. Henry J Morgan – Cherokee (Go With It) (Shave Remix)
10. Limerock – Saxopolis
11. Jonni Black v Shena – Take Me Higher (Disco Dealers En La     Playa Remix)
12. Dave Armstrong & Redroche – Love Has Gone

Sunset Mix
 1. Ron Gelfer & Tiger Lily – Your Beat Sounds Like (Rasmus         Faber’s Deep Journey) * unreleased
 2. Eric Prydz – Pjanoo (Afterlife Mix)
 3. Kaskade – What You Are To Me * unreleased
 4. Static Revenger – Happy People (Christian J Rhodes Mix)
 5. Stonebridge feat. Therese – Put Em High (Claes Rosen Lounge        Mix)
 6. Bent – Swollen (Dusted Remix) * previously unavailable to         download
 7. Lost Witness – Did I Dream (Bomb Bombay Mix)
 8. Lucien Foort – The Shame (Wez Clarke Epic Mix) * unreleased
 9. Jakatta – I Don’t Know
10. Solu Music – Fade (Acoustic Mix) * unreleased
11. Shena – I’ll Be Waiting (Lux Sunset Edit)
12. T-funk – Be Together (Acoustic Mix) * unreleased


video: Dave Armstrong & Redroche feat H Boogie Love Has Gone



Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.