SUITS by David C. atelierul care dorește să facă din vestimentație o carte de vizită

La doar 24 de ani, tânărul antreprenor realizează costume la comandă cu sloganul “Să facem din vestimentație o carte de vizită!”.

Povestea acestui tânăr antreprenor prinde contur în momentul în care acesta a înțeles importanța vestimentației la evenimentele de ceremonie și business. 

A lucrat în domeniul costumelor la comanda pentru un brand din București, s-a lăsat inspirat de șeful lui, pe care îl consideră meserias, dar spune că este mentorul lui. A învățat că business nu înseamnă bani, ci business înseamnă să fie clientul mulțumit. 
Tânărul este licențiat în științe economice și este proaspat student doctorand la ASE Bucuresti, Facultatea de Marketing, și-a dorit să ajungă antreprenor și acum visul lui s-a îndeplinit. 


Atelierul de creație vestimentară SUITS by David C oferă servicii de croitorie la comandă Made-to-Measure, punând la dispoziția clienților cele mai rafinate și fine țesături premium pentru personalizarea ținutelor mult visate: costume business,costume de ceremonie și costume clasice.
Atelierul SUITS by David C te consiliează și te ajută să stabilești cele mai mici detalii în conturarea ținutei perfecte pentru ceremonie în funcție de personalitatea ta.
Își doresc să facă din vestimentație o carte de vizită, așa că vă așteaptă la  atelierul de costume la comandă de pe strada Câmpulung, nr.96, iar dacă ai un program încărcat, îți punem la dispoziție serviciul de măsurători la birou.

Pentru a descoperi mai multe informatii despre activitatea acestuia, va invitam sa ascultati prima editie a emisiunii Deea de dimineata pe 9 septembrie 2019 , de la 7 la 10, cu Nechifor Petrut. Vorbim cu si despre fashion cu David-Florin Ciocodeică. Vom fi live https://www.facebook.com/deeadedimineata/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.