Steve Bug lanseaza noul album Collaboratory


A lucrat cu artisti precum Cassy, Donnacha Costello, Clé, Simon Flower, iar rezultatul final este pe masura asteptarilor.


01. Trees Can’t Dance
02. Swallowed Too Much Bass (feat. Paris The Black Fu)
03. Strong Moment (feat. Cassy)
04. You Never…
05. Steve Bug & Clé – Month Of Sip
06. Mr. Suitcase
07. Trust In Me (feat. Virginia)
08. Steve Bug & Simon Flower – Passing Clouds
09. Steve Bug & Donnacha Costello – Still Music
10. Like It Should Be (feat. Gigi)
11. Cherry Blossoms

Poker Flat va lansa "Collaboratory" cu Steve Bug, pe data de 8 iunie 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.