Stereosonic: We Rollin’, primul videoclip din cariera

Stereosonic

 

Filmat pe parcursul unei luni intregi, videoclipul a avut o echipa cat se poate de iesita din tipare, regizorul fiind chiar la primul “gig” de gen. Numele lui, Konstantin: “Este primul videoclip pe care il regizez, si, sincer, cred ca mi-a iesit destul de bine. Ce-i drept, nu cred ca ma descurcam asa de bine daca nu beneficiam si de ajutorul lui Edward Aninaru (photographer), omul din spatele camerei, de sfaturile lui Almud si de mana talentata a lui Ciprian Florea, editorul nostru.”

Povestea clipului este una cat se poate de simpla, una care vrea sa transmita un singur mesaj: muzica romaneasca sparge granitele si cucereste intreaga lume, party-ul este la ordinea zilei, iar buna-dispozitia nu trebuie sa lipseasca din meniul nimanui!

Lucru ce este subliniat de mai multi artisti romani, care-si fac aparitia in clip, rand pe rand. Printre cei prezenti se numara: Akcent, care au trimis filmari cu ei tocmai din indepartata Indie (multumim Cat Alionte pentru video), Connect-R si Chris Mayer (multumim Rappin On Prod.), VanoteK, Impact, Nick Kamarera si, nu in ultimul rand Dr. Motzu Bre (Sorin Turcin, multumim pentru sampling).

“Le multumim tuturor celor care au participat la filmarea acestui clip. Multumim Alexandra Borona pentru make-up, Mirela Raicu pentru hair (Alexis Studio), Alina Dascalescu, styling, Sorin Simion, studio, Oana Calin, Gratiela Micu, Sanziana Iacob, figuratie, Cristian Stoicescu pentru ca a fost un manager de locatii extraordinar si lui Mircea Ionescu, asa, pentru ca ne este prieten”, au mai adaugat baietii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.