Soma Records lanseaza Compilation 2010

Compilation 2010 cover album

 Volumul din 2010 contine 12 productii si remixuri semnate de Jelle Kuipers, Mihalis Safras si Mark Broom, Joris Voorn, Autechre, Ripperton, Itamar Sagi, Funk D’Void & Sian si Samuel L. Session.

Compilation 2010 tracklisting:

 1. Itamar Sagi – One Million Oaks
 2. Funk D’Void & Sian – A Raven Wheeling Overhead (Sleazy Dub)
 3. Samuel L. Session – Can You Relate (Slam Remix)
 4. Slam – Ghost Song (Joris Voorn Remix)
 5. Safras, Broom + Kuipers – Jelle
 6. Slam – Positive Education (D’Julz Remix)
 7. Gary Beck – Tijuana
 8. Let’s Go Outside – Machismo
 9. Master H – Magic K (Christian Prommer Remix)
10. Harvey McKay – Disturb The Bird (Gary Beck Remix)
11. Silicone Soul – Dust Ballad II (Ripperton Mix)
12. The Black Dog – Tunnels OV Set (Autechre Remix)

Soma Records va lansa "Compilation 2010" pe data de 1 februarie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.