Soma Compilation 2011 – selectia anuala Soma Records

Soma Records - logo

2010 a fost un alt an de succes pentru Soma Records, aici fiind lansate piese de la Joris Voorn, Gary Beck si Silicone Soul.

“Soma Compilation 2011” propune productii semnate Silicone Soul, The Black Dog, Funk D’Void, Harvey McKay si Gary Beck, dar si variante remix: Joris Voorn pentru piesa lui Samuel L. Session, “Can You Relate”, in timp ce The Black Dog prezinta un remix pentru Slam, la o piesa considerata clasica in muzica electronica, “Azure”




Soma Compilation 2011 Tracklisting:

1. Silicone Soul – Dogs of Les Ilhes (Kollektiv Turmstrasse Remix)
2. The Black Dog – CCTV Nation (Slam Mix)
3. Samuel L. Session – Can You Relate (Joris Voorn Flooding the Market With Mixes)
4. Decimal – Death Song
5. Funk D’Void & Sian – Wasp in a Wig
6. Harvey McKay – Nightwalker
7. Gary Beck – Enough Talk
8. Harvey McKay – After Hours
9. Funk D’Void & Sian – Veins
10. Reset Robot – La Porte
11. Let’s Go Outside – Sunday Morning In The Church Of Bass (Leon Remix)
12. Slam – Azure (The Black Dog’s Corn Beefy Mix)

Soma Records va lansa Soma Compilation 2011 pe data de 16 decembrie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.