SOCIAL – Grup de suport gratuit pentru persoanele care si-au pierdut partenerul de viata

508xNxafter-death-communications-3.jpg.pagespeed.ic.C0bj-_Nc8v Persoanele care au pierdut recent un om drag pot face parte din luna septembrie dintr-un nou grup de suport pentru perioada de doliu organizat in Bucuresti, cu rol de alinare si vindecare, care promoveaza acceptarea si respectul durerii fiecarui participant in parte.

Aici, participantii pot cunoaste si alte persoane care trec prin evenimente similare si vor putea intra in contact intr-un mediu sigur cu emotiile de neinteles din aceasta perioada, pentru ca sa poata trece prin experienta dureroasa a doliului mai usor, mai ne-singuri.

Grupul este format din 6-8 persoane si este facilitat de un psihoterapeut autonom autorizat COPSI al Centrului Psihomedeor, cu experienta in psihoterapia doliului si a pierderii.

Nu exista taxa de participare, grupul fiind absolut gratuit iar confidentialitatea este garantata.

Pana pe 15 septembrie 2015, trimite inscrierea ta pe http://psihomedeor.ro/contact/ pentru a programa o intalnire de cunoastere (gratuita) sau la adresa de email livia.caciuloiu@psihomedeor.ro

Serviciile sunt disponibile oricui, indiferent de apartenenta religioasa, de varsta sau alte criterii.

Detalii pe http://psihomedeor.ro/grup-de-suport-gratuit-pentru-persoanele-care-si-au-pierdut-partenerul-de-viata/#sthash.5A3AkAqi.dpuf

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.