Skrillex a sarutat un leu in timpul filmarii videoclipului noului single “Try it out (Neon mix)”

Skrillex kisses a lion in video for new single'Try It Out (Neon Mix)'

Piesa reprezinta o colaborare cu Alvin Risk, contractant al label-ului OWSLA, detinut de Skrillex.

Videoclipul prezinta performence-ul producatorului si DJ-ului, pe numele real Sonny Moore, care calatoreste in jurul lumii si contine scene din timpul concertelor si festivalurilor, vizite pe plaje si la hoteluri si chiar cateva secvente dintr-un safari. In cadrul unei scene mai putin obisnuite, ajunge sa isi apropie buzele de cele ale unui leu.

Piesa este realizata in colaborare cu producatorul din Washington DC, Alvin Risk, care a semnat cu label-ul propriu al lui Skrillex, OWSLA. Acesta fost pentru prima data auzit, intr-o forma de mixaj diferita, atunci cand a fost difuzat la Rinse FM in ianuarie 2013, acum fiind disponibil pentru a fi cumparat pe iTunes.

Postand videoclipul pe YouTube, Skrillex a scris: ‘Try It Out (Neon Mix) va poate provoca sa faceti exercitii fizice, sa vanati un T-Rex, sa inotati in vulcani, sa va jucati cu soareci sau pur si simplu pentru sa iesiti la o plimbare cu parintii intr-o noapte racoroasa de vara. Daca simtiti ca aveti nevoie de motivatie, dati play acestei piese si va veti simti imediat plini de energie pentru orice aveti nevoie.

Skrillex se pregateste sa-si lanseze albumul de debut. Intrebat daca are piese noi gata de lansare in timpul unui interviu acordat pentru Radio 1 in luna august, acesta a afirmat: “Desigur…mai devreme sau mai tarziu, insa eu as spune ca mai devreme.”. El a explicat ca are material nou care cantareste mai mult decat echivalentul unui album, dar nu stie inca formatul pe care publicatia il va avea. “Am foarte multa muzica acum, am mai multe piese decat incap pe un album… dar daca va fi una singura sau doua publicatii? Nu stiu. Daca va avea formatul unui album, va fi un album, daca nu, va fi un mega-song de 10 minute.” A adaugat apoi: “Va fi un balet country de 15 minute!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.