Connect
To Top

Simmonds & Jones lanseaza Interpretations

   Simmonds & Jones sunt, in acest moment, cei mai aclamati compozitori/producatori, fiind motorul care a pus in miscare proiecte precum Lustral, Chakra, The Space Brothers, Oxygen, The Realm, Force Majeure si Ascension.
   In ultima decada au lasat peste 50 de single-uri cu label-uri independente sau cu nume grele ale industriei de gen – Manifesto, Virgin, Zomba, Perfecto, MCA, Ministry Of Sound, 3Beat Breaks, Hooj Choons, East West, Platipus, Ultra, Media, Sony, AM:PM, Cheeky, ZTT, Captivating Sounds, Additive, Xtravaganza, Boss si Warner Brothers. Au avut 13 piese care au intrat in UK Top 40, iar productiile lor au intrat pe compilatii dance, vandute in peste 14 milioane de unitati in intreaga lume.

Lustral   Pe langa munca de productie, Simmonds & Jones s-au implicat in diverse proiecte precum cea de remix-eri, in creatia de muzica pentru film si in munca de televiziune. Au scris muzica pentru celebra serie "The Sopranos", pentru "Manumission – The Movie" si pentru filmul "Swordfish" cu John Travolta. Ricky si Steve au jucat un rol important in dezvoltarea segmentului de muzica in format digital. Au fondat cel mai faimos magazin de download-uri di lume – Audiojelly.com, care in momentul de fata vinde pentru 4.000 de label-uri de pe tot globul.
   Acum lanseaza "Interpretations" – un album cu cele mai frumoase piese pe care le-au lansat de-a lungul carierei lor….


Tracklist:
01. For a Lifetime
02. Heaven Will Come
03. Legacy
04. Home
05. Kaleidoscope Of Memories
06. Someone
07. I Am
08. Troubled Soul
09. Many Years From Now
10. Shine
11. Love Shines Through
12. Am I On Your Mind

 

                                                               video:Lustral – "Everytime"

 

                                                                  video: Swordfish Trailer

 

 

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.