Connect
To Top

Show-ul lui Carl Cox – 4 morti, 9 raniti

images.jpg   Nu se cunosc foarte multe detalii in acest moment, dar au fost primite confirmarile oficiale despre decesul a 4 persoane  si ranirea altor 9, in timpul gig-ului sustinut de Carl Cox in Venezuela, sambata trecuta.

Cox a fost cel care a deschis evenimentul, intitulat Red Noise, desfasurat in clubul La Rinconada, din Caracas.

 Carl Cox smily face   Surse apropiate organizatorilor, au declarat ca show-ul lui Carl Cox, a durat doar 10  minute, dupa care un necunoscut din public a deschis focul….3 persoane au decedat imediat.

"Sunt de-a dreptul socat si inca inmarmurit de evenimentele ce au avut loc sambata trecuta (2 noiembrie). Vreau sa le transmit condoleante victimelor care au fost prinse in aceste acte oribile care au avut loc in timp ce mixam. Sunt foarte trist sa vad ca unele persoane pot actiona intr-un asa hal la un eveniment, mai ales ca acolo sunt peste 7000 de oameni care doar se distreaza. Este un moment trist in muzica elecrtonica, mai ales ca acesta era probabil unul dintre cele mai bine organizate locuri in care am mixat din America de Sud. Voi incerca sa continui turneul in America de Sud, chiar daca sunt put si simplu socat", a declarat  Carl Cox pe site-ul sau. 

 

 

 

     http://youtu.be/q62K4_N5D1s

 

 

carlcoxmixing.jpg

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...