2PR presents SHLOMI ABER / Cahul b2b Double Deez / Andy More House @ the Gap Club

Shlomi Aber in RomaniaShlomi Aber este unul dintre DJ-ii de top recunoscuti pe plan international si unul dintre cei mai asteptati in cluburile din Romania. 2PR Events il aduce pe artistul marilor label-uri din lume: Cocoon, Ovum, Rennaissance, Desolat, Cadenza, R&S, Objectivity si Be As One Imprint (label pe care il coordoneaza), pentru prima data in Romania anul acesta, la The Gap Club in Brasov, pe 26.04.2014.

Piesa “Freakside” este trademark-ul artistului israelian si i-a adus premii ca “The Biggest Club Track” si “Producer and Track of the Year” ambele in 2007, “Beatport’s Artist of the Year” in 2008 si o nominalizare la “Worldwide DJ Awards Nomination”. Alte piese ca “Sea of Sand”, “After Love” si “Tel Aviv Garden” au ajuns cu rapiditate in topul celor mai difuzate melodii, i-au confirmat talentul deosebit si l-au urcat in topul DJ-ilor de elita ai lumii.
Seturile lui Shlomi sunt incarcate de energie, caldura si un sound unic care te transpune in zilele bune ale muzicii electronice; este ceva ce nu poate fi descris in cuvinte, ceva aflat la granita dintre house si techno. Aptitudinile sale tehnice, acuratetea si selectia muzicala te fac sa simti magia in aer” scrie articolul de profil DJMag care descrie activitatea acestuia la pupitru si potentialul sau.
Line-up:

SHLOMI ABER

CAHUL – 2PR / Nocturnal

DOUBLE DEEZ – 2PR

ANDY MORE HOUSE – 2PR

https://myspace.com/andymorehouse/music/songs

Cateva fotografi de la eveniment:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.