SHAPESHIFTERS DAU LOVITURA

In cateva minute s-au vazut plasati in fruntea "Top Of The Pops", au primit premiul "Best Breakthrough DJ" in cadrul House Music Awards, s-au vazut rezidenti pe sezonul de vara la Ibiza, si-au continuat rezidenta in Londra AKA/The End……
Legende precum Chic, Frankie Knuckles au declarat ca Shapeshifters reprezinta senzatia in muzica dance, reusind sa aduca suflul de nou care …lipsea.

Albumul "SOUND ADVICE", debuteaza cu "You Never Know", o piesa care reprezinta o critica inteligenta asupra "marii axe" politice Marea Britanie/Statele Unite [Blair/Bush]. "Sensitivity", este un single realizat in colaborare cu Chic, si are la baza un sampler la moda in anii ’70 [stilul funk], piesa fiind rescrisa de Simon, Max si Jenna J.De la cea insemnat debutul lor ["Lola’s Theme] si pana in acest moment, se poate spune ca cei doi au rolul lor in zona dancefloor. Acum, Shapeshifters, au privilegiul de a intra in gratiile posturilor de radio din intreaga lume cu noutatea adusa de "Incredible", alaturi de tanara vocalista Kelly Marie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.