To Top

Serious Beats a ajuns la volumul 60

serious_beats_60.jpgUna dintre cele mai vechi compilatii de club, Serious Beats, va lansa volumul cu numarul 60. Acesta va cuprinde 30 de piese de club, prezentate pe trei discuri.
Serious Beats 60 contine si una dintre cele mai apreciate piese, lansate la Winter Music Conference 2009, ‘Leave The World Behind’, semnata de Axwell, Sebastian Ingrosso, Steve Angello si Laidback Luke.

 Printre noutatile de pe "Serious Beats 60" se mai afla noul single al lui Bob Sinclar, "Lala Song" remixat de Tocadisco.
Colectia de discuri propune fanilor muzicii dance piese de actualitate, dar si premiere muzicale precum Groovewatchers "Sexy Girl" si Ida Engberg "Supercluster".

cd 01:
 1. Axwell/Ingrosso/Angello/Laidback Luke feat. Deborah Cox –          Leave The World Behind (Original Mix)
 2. Bob Sinclar & Sugarhill Gang – Lala Song (Tocadisco Remix)
 3. Annagrace – Let The Feelings Go (Peter Luts Remix)
 4. Paul Van Dyk – For An Angel (Paul Van Dyk Remix 2009)
 5. Groovewatchers – Sexy Girl (Original Mix)
 6. Chris Lake feat. Nastala – If You Knew (Original Mix)
 7. Chuckie – Aftershock (Can’t Fight The Feeling)
 8. Dada Life – Happy Hands & Happy Feet (12” Version)
 9. Discobitch – C’est Beau La Bourgeoisie (Extended French Mix)
10. The Real Booty Babes – Poker Face (Walker & Daniels Remix)

cd 02:
 1. Funk Fanatics feat. Peyton – Love Is The Answer (Freemasons        Remix)
 2. Angellisa – Hard To Breathe (Extended)
 3. Kevin Bryant – Who You Wanna Be (Bob Sinclar Remix)
 4. Dr. Kucho! – Groover’s Delight (Original Mix)
 5. Reflekt feat. Delline Bass – Need To Feel Loved (Adam K & Soha     Vocal Mix)
 6. Morjac & Fred Falke feat. Sarah Tyler – When We’re Together        (D.O.N.S. Remix)
 7. Re-United – Sun Is Shining (Funkerman Extended Remix)
 8. Audiowhores & Haze – Stay (Shik Stylko Remix)
 9. Arno Cost – Cyan (Original Mix)
10. DCA Project – Sandcastles (John Dahlback Remix)

cd 03:
 1. Lazy Jay – Treehugger
 2. Curses! – The Deep End (Bart B More Remix)
 3. Moguai – Beatbox (Inpetto Remix)
 4. Wolfgang Gartner – Push & Rise (Original Mix)
 5. Afrojack – Radioman
 6. Hatiras & MC Flipside – Open Up Your Eyes
 7. Dave Kurtis – Last Night In Miami (Original Mix)
 8. Alex Gaudino & Jason Rooney – I Love Rock ‘n’ Roll (Nari &         Milani Remix)
 9. Ida Engberg & David West – Supercluster (Ida Engberg Mix)
10. Ronald Christoph – Underground Limbo

video: "Leave the World Behind" – WMC Miami 2009

Serious Beats Volume 60 va fi lansat pe data de 17 mai 2009.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.