Seminariile NexT 2014. Masterclass Peter Webber la UNATC

Spectatorii Festivalului Internațional de Film NexT (3 -7 aprilie) sunt invitați să intre în discuție despre rolul festivalurilor, co-producții, oportunități de finanțare, Europa Creativă, regie sau muzică de film, la cele 9 seminarii din acest an. Dezbaterile vor completa proiecțiile celor 123 de filme din selecția NexT 2014, în 14 secțiuni diferite.

NexT 8_poster (1)Printre invitații seminariilor se numără Corina Șuteu, președintele Romanian Film Initiative, Alfonso González Aguilar, compozitor de muzică de film stabilit la

Los Angeles, Valentina Miu, coordonatoare a MEDIA Desk România, Martina Bleis (Berlinale Co-production Market), Karel Och (director artistic, Festivalul de la Karlovy Vary), Julia Sinkevych (Festivalul de la Odessa), Mihai Chirilov (director artistic TIFF).

 

 

 

Peter WebberDuminică, 6 aprilie, de la 13.00, Peter Webber, unul dintre cei mai cunoscuți cineaști britanici, nominalizat la Oscar, Globul de Aur și BAFTA pentru Girl with a Pearl Earring, va susține un masterclass de regie în Sala de Cinema a UNATC, deschis tuturor pasionaților de film.

Intrarea este liberă la toate seminariile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.