Secretul unei transformări uimitoare: Cum a dat jos Kelly Osbourne 31 de kilograme

Vedeta a depăşit perioada dificilă în care se droga şi s-a îngrăşat foarte mult şi s-a transformat într-o tânără plină de viaţă, cu un stil de viaţă sănătos.

198807l-640x0-w-7a6cc868Fiica soţilor Osbourne dezvăluie cum a reuşit să slăbească şi să-şi recapete încrederea în ea.

Într-un interviu care va fi publicat în ediţia din mai a revistei “Self Magazine”, Kelly Osbourne a dezvăluit că a avut de nevoie de patru ani şi de foarte multă răbdare pentru a reuşi să slăbească 31 de kilograme. “Mi-am dat seama că nu poţi ajunge la perfecţiune. Dacă aş fi ştiut de la început, n-aş mai fi făcut-o”, a recunoscut vedeta în vârstă de 28 de ani.

“Singurul lucru care pot fi sunt eu. Nu sunt perfectă. Fac greşeli. Iar corpul meu nu e perfect, dar îl iubesc. Nu va fi niciodată perfect, dar nici nu-mi doresc. E prea plictisitor!”, a spus ea.

Totuşi, chiar şi realizată într-un interval de patru ani, transformarea vedetei este semnificativă.

Celebration of the opening of the'Ripley’s Believe it or Not' Times Square Odditorium in NYCKelly a slăbit 31 de kilograme combinând alimentaţia sănătoasă cu exerciţiile – minimum o jumătate de oră de antrenament cardio în fiecare zi, plus ceea ce îi plăcea într-o anumită zi, cum ar fi greutăţi, yoga sau Pilates.

 

Fiica rockerului Ozzy Osbourne a declarat că un alt secret pentru a se menţine motivată în lupta cu greutatea a fost să caute să arate bine atunci când mergea la sală. “Mă îmbrac bine pentru gimnastică. Astfel, când te uiţi în oglindă, te gândeşti: <<O, arăt bine>>, nu <<Vai, în ce hal arăt!>>”.

932120sDieta a fost o mare provocare pentru Kelly. Prima măsură a fost să mute meniurile cu grăsimi dimineaţa, chiar dacă asta însemna să mănânce pizza la micul dejun. Mulţi au pus succesul regimului său pe seama faptului că iubitul ei, Matthew Massohart, este un maestru bucătar specializat în meniuri vegane. Kelly a negat însă această variantă. “Toţi zic <<Kelly a slăbit datorită iubitului ei vegetarian>>. Ia mai tăceţi din gură. Am slăbit fiindcă sunt fericită. Iar el nici măcar nu e vegetarian”, a spus vedeta în stilul său caracteristic.

955979sEa a mărturisit că se simte mai încrezătoare ca oricând, dar tot mai are zile proaste: “Când îţi schimbi corpul, începi să te ataci pe tine. Îţi zici: <<O, păi tot sunt grasă, de ce nu pot arăta aşa?>>. A trebuit să mă uit mereu în urmă ca să-mi dau seama cât de departe am ajuns”, a explicat vedeta.

“Am învăţat cum să mănânc corect şi cum să mă privesc. În plus, nu mă cântăresc niciodată. Dacă îţi place ce vezi în oglindă, atunci de ce naiba să mai ţii socoteala?”.

Chiar dacă mulţi au încercat să-i minimalizeze reuşita, Kelly Osbourne a încercat să nu se compare cu nimeni. “E OK să ai un model sănătos, să te iei după cineva şi să-ţi fixezi obiective, dar trebuie să înţelegi că nu vei reuşi să fii exact ca acea persoană. De ce să nu te bazezi pe ceea ce ai, nu pe ce nu ai?”, a explicat ea.

Articol integral  pe : http://www.eva.ro/divertisment/vedete/secretul-unei-transformari-uimitoare-cum-a-dat-jos-kelly-osbourne-31-de-kilograme-articol-50696.html

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.