The Mission ii aduce pe Sasha, 2manydjs si Art Department la Polivalenta

The Mission party flyer

Line up The Mission la Sala PolivalentaSasha, 2manydjs si Art Department mixeaza pe 1 martie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Primul party The Mission din acest an ii aduce laolata pe Sasha alaturi de 2manydjs, pe cei de la Art Department si pe Ali Nasser, pe 1 martie 2014, la Sala Polivalenta.

 

SASHA:

Supranumit, in randul multora dintre petrecaretii care astazi au ajuns sa selecteze cu mare finete evenimentele la care se duc sa danseze, “The Son of God”, artistul britanic Sasha, considerat emblematic pentru stilul muzical progressive house, este inivitatul special la The Mission 1st of March 2014.

2MANYDJS:

Pe 1 Martie 2014 ne vom reintalni cu regii muzicii mash-up, cei doi belgieni membrii ai duo-ului 2manydjs. Debutand pe scena muzicala cu trupa Soulwax in anul 1996, fratii David si Stephen au patruns in forta in lumea muzicii dance cu “As Heard on Radio Soulwax Pt 2”, unul dintre cele mai tari albume ale tuturor timpurilor. Mash-up seturile lor au devenit legendare inca din acele timpuri.

ART DEPARTMENT:

Jonny White si Kenny Glasgow sunt recunoscuti ca artisti internationali de success de mai multi ani, anual ei bifand participari la cele mai importante festivaluri din lume. Totodata, ei detin label-ul No.19 si sunt prezenti in toate topurile de muzica electronica cu productiile lor.
Pana in prezent au colaborari cu artisti precum Jamie Jones, dOP, Soul Clap, Clockwork, Azari & III, Simon Baker, X-Press2, Dyed Soundorom, DJ Wild, Maceo Plex si multi altii.
Label-ul pe care il detin, No.19, este din ce in ce mai interesant pentru artisti de pretutindeni, release-urile prezente in sutele de chart-uri (pe beatport sau alte platforme care comercializeaza muzica electronica) vorbesc de la sine.

ALI NASSER:

Ali Nasser este unul dintre cei mai talentati tineri artisti ai muzicii electronice romanesti. Apreciat de foarte multi DJ-i straini de calibru, Ali Nasser este cunoscut si in postura de producator.

http://youtu.be/1iRJ2xXbunw

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

✿ BILETE REGULAR IN AVANS:
<< 40 RON >>
✿ BILETE VIP IN AVANS:
<< 100 RON >>

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

✿ BILETE REGULAR LA INTRARE:
<< 60 RON pana in ora 00.00 >>
<< 80 RON dupa ora 00.00 >>

✿ BILETE VIP LA INTRARE:
<< 100 RON >>

☏ Pentru BILETE VIP si REZERVARI sunati la:

+40 733 627 846 & +40 722 399 228

 


Vizualizare hartă mărită

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.