Connect
To Top

Sasha Funke mixeaza Watergate 02

Sasha Funke   Primul volum din seria "Watergate" a aparut in magazinele de specialitate in urma cu doar cateva zile, si ne prezinta un personaj meticulos in munca sa – DJ-ul si producatorul turc Onur Ozer. Acesta a creat un mix bazat pe un minimal techno hipnotic. OK!!
   Acum poate fi dezvaluita identitatea celui care va "construi" urmatorul volum al seriei; la butoane pentru  "Watergate  02" va fi reprezentantul Bpitch Control – Sasha Funke. Pentru Funke Watergate 02 este al doilea mix CD din cariera. Primul intitulat "Boogye Bytes Vol 2" a fost lansat cu Bpitch Control in urma cu doi ani si s-a dovedit a fi ceva mai mult decat "o afacere solida".

   Materialul a dovedit faptul ca Funke este unul dintre DJ care accepta orice provocare in ceea ce priveste selectia track-urilor. Nu i-a fost teama sa includa un old trance Balearic – "Pacific Symphony".
   Tracklistul este tinut secret, dar se pare ca vom asculta productii de la Sten, Closer Musik si inca vreo cateva old classics. Mix-ul va fi lansat in octombrie 2008.

 

                                                     video: Sascha Funke – "Mango" (remix)

http://youtu.be/EzpNKP6CD_4

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.