Connect
To Top

Saptamana aceasta a avut loc lansarea primei agentii Anti-Piraterie din Romania!

No2piracyPirateria este o industrie care, in ultima perioada, a cunoscut o dezvoltare fara precedent. Din acest motiv, foarte multi artisti, labeluri, case de productie etc, sunt din ce in ce mai afectati de catre userii care fac re-upload la videoclipurile lansate pe paginile oficiale sau ofera spre share materialele discografice ale acestora, acest lucru generand pierderi financiare masive din partea celor care castiga, sau ar trebui sa castige de pe urma proprietatii intelectuale.

 

Fenomenul este mult prea amplu pentru a putea fi controlat la nivelul consumatorilor. Aici intervine serviciul pus la dispozitie de site-ul No2Piracy!

Noi nu urmarim nici oamenii care descarca materiale gratuite de pe internet, nici pe cei care pun aceste materiale la download. Noi nu incalcam libertatea utilizatorilor de internet si nici dreptul la libera-exprimare! Ce facem? Scanam si stergem orice material ilegal gazduit in comunitatea online!”, No2Piracy.

Tot procesul de scanare si raportare a link-urilor de download ilegale este automatizat, garantand disparitia acestora in procent de 99% in 24 de ore de la scanare.

Ca si producatori, si detinatori de label, am simtit pe pielea noastra ce inseamna sa te lupti cu pirateria fara sa ai succes, si cat de important este ca la o cautare pe internet sa fie gasite numai sursele oficiale” Mangu Razvan owner No2Piracy and Microtech Records.

 

Pentru mai multe detalii:

email: sales@no2piracy.com, 

site: www.no2piracy.com

telefon: 0752181332

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...