Ryan Farish lansează albumul “Primary Colors”

Nu puțini sunt cei care și-ar dori cariera fabuloasă a lui Ryan Farish, ce a debutat cam în același timp cu nașterea mp3.com-ului. Cu donwload-uri ce depășesc numărul de 2 milioane, artistul a cunoscut o extraordinară expunere cu prima sa piesă, expunere ce ar putea fi ușor asemănată cu efectul de bulgăre de zăpadă, pentru că a câștigat teren treptat, dar sigur. Este ceea ce mulți au defini ca “almost pure chance”.

Succesul ‘overground-underground’ pe care l-a cunoscut, l-a poziționat însă într-o oarecare umbră, baza sa de fani formându-se online prin “word-of-mouth”. Deși Ryan a poposit în Billboard TOP 10, devenind co-writer pentru o piesă nominalizată și premiată cu un GRAMMY și a atins 270 de milioane de vizualizări cumulative pe platforma de streaming a muzicii sale, artistul rămâne totuși o figură greu de deslușit pe piața mainstream internațională.

Dar toate aceastea, totul ar putea să ia o turnură extrem de diferită odată cu cel de-al 16-lea album pe care artisul născut și încă rezident în LA, l-a încredințat label-ului Black Hole Recordings care are o deosebită plăcere și totodată onoare să prezinte publicului “Primary Colors“.

Farish vorbește despre piesele sale de album ca fiind împărțite în trei sectoare: “Pentru ‘We Are the Colors’, Time Lapse’, ‘Golden Sky’ și ‘Release”am folosit sintetizatoare analogice profunde, ceea ce conferă pieselor o tonalitate și un sentiment aparte, aruncându-le într-o sferă total diferită de tot ce se regăsește pe restul albumului. Apoi sunt colaborările cu Christian Burns (‘Safe In This Place’ și ‘Find You’) a cărui voce incredibilă și talent creează o nouă dimensiune și setează vibe-ul întregului album. În ultimă instanță avem piese ca ‘Endless Summer’ , ce cad sub incidența chilled/breakbeat, tropical house și downtempo.

Ce spun DJii despre Ryan Farish

“Ce artist fabulos!” – Fadi Wassef Naguib (Aly & Fila)

“Ryan Farish are o capacitate extraordinară de a reda o atmosferă cu totul și cu totul aparte prin muzica sa. E muzica pe care te poți concentra să faci ceva anume. Este muzica pe care să faci dragoste. Este muzica pe care trebuie să o asculți.” Sean Tyas 

Primary Colors by Ryan Farish este disponibil începând cu data de 3 Noiembrie aici.

Tracklist:

01. Time Lapse (5:12)
02. Stories In Motion (5:00)
03. Voyager (5:02)
04. We Are The Colors (5:31)
05. Endless Summer (3:34)
06. Find You (with Christian Burns) (6:51)
07. In Your Arms (4:46)
08. Exhale (8:21)
09. Safe In This Place (with Christian Burns) (4:26)
10. Illuminate (3:38)
11. Release (3:10)
12. Golden Sky (5:32)
13. Stars Collide (4:41)
14. Stories In Motion (Sunny Lax Remix) (6:00)
15. Stars Collide (Thomas Datt Remix) (8:08)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.