RunAway distractie de-o noapte in Club ROUTE 66

Joi, 25 septembrie, trupa de cover-uri RunAway- proiect InDArt – va urca pe scena Clubului ROUTE 66.E nopatea in care vor oferi spectatorilor motive de dans si aplauze, cu un repertoriu antrenant.

 

Runaway-Route66 micRunAway s-a lansat Ć®n toamna anului 2013 din dorința de a oferi publicului un repertoriu familiar, dar și din bucuria de a interpreta piesele unor trupe consacrate. Dorința de a oferi un tribut artiștilor ce i-au determinat să facă muzică, bucuria de a cĆ¢nta și magia relației cu publicul au cristalizat un grup cu un sunet unitar și o atitudine profesionistă.
Membri: Silvia – voce, Bobo – voce, Dany – clape, Radu – bass, Iulian – chitara, Vedat – tobe.
InDArt este o companie artistica al carei scop principal este promovarea culturii. Printre proiectele sale se numara Teatrul InDArt, RunAway si Alege-ti povestea. InDArt este o comunitate libera de prejudecati, pregatita sa ofere sansa fiecarui artist sa se dezvolte si sa confirme.
ROUTE 66esteunul dintre cele mai bune locuri pentru iubitorii de muzica live dinBucuresti, inca de la deschiderea din noiembrie 2012. Inainte de aceasta data a functiona ttimp de 8 ani sub denumirea de Coyote Cafe. Sistemul de sonorizare este foarte bun, spatial intim dar aerisit si atmosfera primitoare fac ROUTE 66 sa fie locul ideal pentru evenimente.
Accesul in locatie se face de la ora 21,00 , biletele costa 20 RON, iar, adresa de pus pe ‘GPS’/ de spus taximetristului/ de investigat pe Google Maps este: str. Calea Victoriei, nr. 48-50, sector 1, Bucuresti.
REZERVARI: 0735 350 350

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.