Royksopp lanseaza albumul Senior in luna septembrie

Senior cover album, with Royskopp

Ambele albume au fost inregistrate in acelasi timp, fiecare demostrand o alta latura a grupului – "Junior" se concentreaza pe piese melodioase, de orientare pop, in timp ce "Senior" este orientat spre piese instrumentale. 

Senior – tracklisting:

1. …And The Forest Began to Sing
2. Tricky Two
3. The Alcoholic
4. Senior Living
5. The Drug
6. Forsaken Cowboy
7. The Fear
8. Coming Home
9. A Long, Long Way

Wall of Sound va lansa albumul "Senior" semnat Royksopp, pe data de 13 septembrie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.