Connect
To Top

Roger Sanchez e preocupat de…MEDIU!!!

Roger Sanchez   Roger Sanchez a anuntat zilele trecute ca va lansa un remix alaturi de fostul solist al trupei Strangler – Hugh Cornwall, pentru a sustine un proiect legat de mediu – “Danger Global Warning”.
   Starul house a pus la bataie si o serie de vinyl-uri, lansate in editei limitata, de label-ul sau Stealth Recordings, cu mix-uri de la Goldfrapp, Afrika Bambaataa si Lee “Scratch” Perry.
   Proiectul privind incalzirea globala a captat atentia unor personalitati din lumea muzicii, atei si filmului. Printre cei care s-au implicat in “Danger Global Warning” se numara Bruce La Bruce, Mike Figgis si actrita Gillian Anderson.

The S Man aka Roger Sanchez   Sanchez a declarat pentru Skrufff.com, ca se straduieste sa faca ceea ce este mai bine in propriul sau habitat. “As fi in stare sa renunt oricand la luxul pe care mi-l ofera cele 5 masini pe care le detin pentru un vehicul electric…sau pentru o bicicleta ca cea a lui Mr Bean. Ma gandesc la asta cateva clipe…dar imediat dupa aceea imi dau seama ca nu pot sa-mi iau tour managerul, discurile, sotia si cei doi copii pe bicicleta – ar insemna sa-i pierd”, a sustinut Sanchez razand.
   Cu toate acestea se implica si sustine acest proiect dedicat protectiei mediului inconjurator si luptei impotriva incalzirii globale…                                                                                Danger Global Warning
   Poate nu ar rau sa ne oprim si noi o clipa…sa ne gandim: apa, electricitatea, gazul trebuie folosite doar in masura in care avem nevoie de ele…si doar atat timp cat avem nevoie…

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...