To Top

Rock and Roll Walk Of Fame 10 martie

imagesbuna.jpg      Pe data de 10 martie 2008, la Waldorf Astoria Hotel din New York, in cadrul unei ceremonii speciale vor fi alesi artistii care vor intra in Rock and Roll Walk Of Fame. Beastie Boys, Madonna, Leonard Cohen, John Mellencamp, Afrika Bambaataa, Chic, Donna Summer, Dave Clark Five, Ventures, sunt cativa dintre artistii nominalizati pentru 2008.

images_beatie.jpg    Pentru a intra in Rock and Roll Walk of Fame, artistii trebuie sa fi lansat primul single in urma cu 25 de ani.In cadrul ceremoniei de la New York, vor fi alesi doar 5 castigatori.
Premiantii anului trecut au fost: R.E.M [Bill Berry, Peter Buck, Mike Mills, Michael Stipe] , Van Hallen [Michael Anthony, Sammy Hagar, Alex Van Halen, Eddie Van Halen, David Lee Roth],  Patti Smith,  Grandmaster Flash and The Furious [Kid Creole, Cowboy, Grandmaster Flash, Melle Mel, Mr. Ness, Raheim]  si The Ronettes [Estelle Bennett, Ronnie Spector, Nedra Talley].

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.