Robert Hood prezinta o editie speciala Minimal Nation-1


Acest album prezinta modul in care s – a dezvoltata genul minimal.
Robert Hood este cel care se va ocupa si de editia speciala a "Minimal Nation", care este un album de colectie.



Tracklisting Minimal Nation:

 1. One Touch
 2. Museum
 3. SH-101 (unreleased)
 4. Rhythm Of Vision
 5. Unix
 6. Ride
 7. Station Rider E
 8. Self Powered (previously on test pressing only)
 9. Sleep Cycle
10. Rhythm Of Vision (original)

M-Plant va lansa editia speciala Minimal Nation pe data de 15 iunie 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.