Rob Da Funk la mixer pentru Sci – Fi Lo – Fi


Eforturile lui Da Bank continua in acelasi mod stralucit, ca si in cazul predecesorilor sai, Andrew Weatherall si Damian Lazarus, care a mixat ultimul volum al "Sci-Fi Lo-Fi".
Complilatia contine o selectie ingenioasa de cut – uri si piese favorite, de la artisti ca Dinosaur Jr., Boards Of Canada, Spiritualized si Jesus & Mary Chain.

Sci-Fi-Lo-Fi Tracklisting:

 1. Jesus & Mary Chain – Just Like Honey
 2. Ultra Vivid Scene – Mercy Seat
 3. Dinosaur Jr. – Freak Scene
 4. Pale Saints – Sight Of You
 5. Ride – Nowhere
 6. Spiritualized – If I Were With Her Now
 7. Chapterhouse – Pearl
 8. Slowdive – When The Sun Hits (Album Version) (Clean Version)
 9. Lush – Sweetness & Light
10. Boards Of Canada – Zoetrope
11. Ulrich Schnauss – On My Own
12. M83 – Teen Angst
13. Cocteau Twins – Cherry Coloured Funk (Seefeel Mix)
14. Maps – You Don¹t Know Her Name
15. Dean & Britta – White Horses

"Sci-Fi Hi Fi Vol.3" va fi lansat pe 9 martie 2009 cu Soma Recordings.

Loading Facebook Comments ...


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.