Richard Durand lanseaza un album nou Wide Awake

Wide Awake by Richard Durand - cover album

Dupa 6 luni a prezentat primele detalii despre noul album “Wide Awake”, in care sunt incluse 17 piese.

Acest material de studio cuprinde piese din mai multe genuri:  “Burning Piano” si “Clear Blue Sky” sunt piese melodioase, in timp ce “Robotic” propune genul house. Exista si piese electro house cum ar fi “Disturbed” si “Real Deal”, dar si colaborari cu solisti precum Christian Burns, JES, Ellie Lawseon si Kash.



Wide Awake – tracklisting:

1. Burning Piano
2. Clear Blue Sky
3. Wide Awake feat. Ellie Lawseon
4. Airwell
5. Explode – feat Kash
6. Frozen Dreams
7. Andain– Everything From Me (Richard Durand Remix)
8. Dryland
9. Night and Day – feat. Christian Burns
10. Robotic
11. N.Y.C. feat. JES
12. Tiger’s Apology
13. Open Range
14. Real Deal
15. Crystal vs. Alex O’Rion
16. Incredible Music
17. Disturbed

Magik Muzik/Black Hole Recordings va lansa albumul “Wide Awake” semnat Richard Durand, pe data de 14 martie 2011.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.