Connect
To Top

Richar File se retrage din proiectul U.N.K.L.E

U.N.K.L.E   Dupa o decizie, caracterizata ca fiind "mutuala si amiabila", Richard File, jumatatea proiectului U.N.K.L.E, a parasit trupa, concentrandu-si atentia asupra unui nou proiect muzical – We Fell To Earth".
   James Lavelle, este cel care a anuntat decizia fostului sau partener si a prezentat noul vocalista al proiectului; acesta este Joel Cadbury. Lavelle si compania si-au reconfirmat, cu aceasta ocazie, prezenta in Australia la Big Day Out.

                                                                                                                                     Mo Wax Label

War Stories by U.N.K.L.E   Richard File, a facut parte din instoria U.N.K.L.E de peste 10 ani, fiind cel care a pus bazele proiectului Unklesounds DJ, alaturi de Lavelle, in anul 2001. A fost co – producator si vocalist pentru "Never, Never, Land" [2003] si pentru "War Stories", aparut in anul 2007.
   In aceste conditii, cel ramas, James Lavelle, se va prezenta la Big Day Out, cu noul component al proiectului, Joel Cadbury, care a si semnat cu label-ul lui Lavelle, Mo Wax. In momentul de fata si-au facut prima reprezentatie, in noua formula, la festivalul Big In Japan. Trupa va avea concerte si turnee in Europa, iar australienii, pot spera sa vada noua formula U.N.K.L.E la Big Day Out, alaturi de nume precum James Murphy, Bjork si Carl Cox….                                                                               Richard File          

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...