Ricardo Del Horno

Dj Ricardo Del Horno – Miercuri 3 Octombrie 07

 

Nascut in Barcelona ,cariera lui Ricardo in industria muzicii a inceput la mijlocul anilor 80 (1988),initial ca dj funky, si la scurt timp dupa aceea a continuat cu muzica house, cea din urma fiind si baza primei lui sesiuni. Talentul enorm si selectia extraordinara a muzicii au insemnat o mutare in una din cele mai mari discoteci "la sala desliz" si apoi urmatoarea rezidenta in celebrul CHASIS.

Timp de 9 ani in CHASIS s-a consacrat si a fost recunoscut in toata Spania. Rezultatele nu au intarziat prima sa melodie ajungand in topuri pe locul 1 cu ajutiorul lui Julio Posadas. IN 2000 revista "djones" a inmanat "the messhias" unei alte colaborari a lui Ricardo cu premiile pentru cel mai progresiv grup al anului si de asemeni pentru cel mai bun tehno-dance deejay. Alte premii primite au fost de la show-ul lui carrio (1996) si cel al revistei DEEJAY (1997).

http://youtu.be/eRbOpnTDe-I

Fiind la conducerea casei de discuri TUNE OF VILE MUSIC, reuseste plasarea in piata a trei compilatii gold (50.000 discuri vandute) si doua platinum (100.000 de discuri vandute) toate sub marca CHASIS.

Muzica sa a putut fi ascultata si prin intermediul reclamelor comerciale pentru revista "Disney" si "Peta Zone". A participat la fiecare MEGAPLECS, organizate de Flaix FM (exceptie facand anul 2003) audienta depasind 30.000 d ascultatori. Din noiembrie 2002 pana in 2006 ocupa pozitia de deejay rezident si director artistic in discoteca "deloca" in Mataro, Spania, unde pote fi vazut in prezenta celor mai buni dj sin Spania si din lume.

Ricardo del Horno set:


1. johan ilves-compfire
2. james talk-remote rmx deadmau 5
3. daley padley-electro is dead
4. unknow track
5. unrelease it
6. noir-super skunk
7. shinedoe aka innersphere-phunk
8. blip blop
9. del horno & groove garcia-bali
10. d-nox & beckers-shanghing
11. ien faki mekong-delta

 

 {gallery}ricardo_del_horno{/gallery}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.