Connect
To Top

RENAISSANCE presents 3D – FAITHLESS

Label-ul RENAISSANCE are intentia clara de a lansa in fiecare luna o noua compilatie Cd, dar aceasta vara pare sa aiba sound progressive.Label-ul a chemat in studio cele trei piese numite FAITHLESS, pentru a lucra noua serie "3D", aflata la cea de-a doua editie.
               Proiectul Renaissance, a debutat in luna ianuarie a anului 2006, de piesele incluse in cele 3 Cd-uri s-a ocupat Dj-ul si producatorul japonez SATOSHI TOMII [cunoscut pentru excelenta abordare progressive -house].CD-urile din seria "3D", prezinta trei aspecte ale "personalitatii muzicale" ale unui artist :producatorul, Dj-ul, si tipul care asculta ce vrea.. [home listener]..
               

Faithless, care s-a dscris ca o trupa de  "trip hop & dance", are urmatoarea componenta : vocalist MAXI JAZZ, Dj/Producer SISTER BLISS si ROLLO.Trio-ul s-a facut remarcat in anul 1995, cand a lansat smash hit-ul "INSOMNIA". De atunci , trupa a iesit pe piata cu 4 albume si a primit de 3 ori discul de platina pentru vanzarile fabuloase la compilatia "GREATEST HITS".
                  La sfarsitul anului 2005 au aparut ceva zvonuri, conform carora, Faithless ar fi intentionat sa se desparta…dar…contrar zvonisticii, vor lansa un nou album.
                  Revenind la "3 D – FAITHLESS", primul Cd va prezenta o selectie a celor mai originale si "hot" remix-uri ale trio-ului din ultima decada, discul 2 al compilatiei va aduce laolalta cele mai mari nume din house, techno, progressive house si electrohouse – Coburn, Deep Dish, Way Out West [Jody Wisternoff], Kompackt [Oxia si Kaito].Cel de-al treilea disc va reprezenta alegerea muzicala a celor 3 Faithless.
                 Compilatia va aparea pe piata pe data de 10 iulie.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...