Renaissance lanseaza noul volum al seriei Sidetracked

La Roux - flyer

Elly Jackson si Ben Langmaid au fost entuziasmati de propunerea facuta de Renaissance, aceea de a se ocupa de noul volum
"Sidetracked", materialul realizat de cei doi continand piese din diverse perioade, dar si productii noi.
Ultimul volum al compilatiei "Sidetracked" a fost lansat in 2009, diind mixat de Andy Butler, de la Hercules & Love Affair.

Sidetracked – tracklisting:

 1. Japan – I Second That Emotion
 2. Heaven 17 – Come Live With Me
 3. Joyce Sims – (You Are My) All And All
 4. Hally & Kongo Band – Afrikan Man
 5. Fever Ray – When I Grow Up (D. Lissvik Version)
 6. Doris Troy – Just One Look
 7. Freur – Doot Doot
 8. Jam Crew – Exotic Nations
 9. Ellis, Beggs & Howard – Big Bubbles, No Troubles
10. Fox The Fox – Precious Little Diamond
11. Tears For Fears – Suffer The Children
12. Blancmange – What’s Your Problem
13. I Blame Coco – Self Machine (Coconut Candy "No Need For         Plastic Palm Trees" Elly Jackson Remix)
14. Paul Haig – Big Blue World
15. Kavinsky – Testarossa Autodrive (SebastiAn Remix)
16. La Roux – Under My Thumb
17. Gerry Rafferty – Right Down The Line

Renaissance va lansa compilatia "Sidetracked" mixata de La Roux, pe data de 26 iulie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.