Connect
To Top

Rekids mixat de Radio Slave

Radio Slave - Rekids label   Boss-ul label-ului Rekids, Radio Slave mixeaza piese din catalogul propriului label, pentru P-Vine Records [Japonia].
   In ultimele 8 luni, Rekids, a devenit unul dintre cele mai respectabile label-uri din Marea Britanie, cu o serie de release- uri semnate Edwards, care aduce un sound hypnotic techno, nu-disco venit de la Toby Tobias, pana la electrohouse, marca Audiofly.

   Label-ul este cunoscut si datorita remix-urilor publicate pentru artisti ca Josh Wink, Roman Flugel si Marcel Dettmann.Zilele acestea, Rekids a lansat materialul cu numarul 20, albumul de debut semnat Luke Solomon – "The Difference Engine".
   Compilatia "Rekids" , include marile hit-uri ale label-ului, semnate Matt O’Brien, Spencer Parks si Radio Slave. Deasemenea aduce si track-uri noi "K Maze" si "What Happened?" [ Radio Slave], dar si remix-ul pentru Space Invaders" [ Luke Solomon]. Dar daca vreti sa puneti mana pe acest material….e destul de dificil…albumul este disponibil doar pe piata japoneza…Logo - P-Vine Records
   "Rekids" mixat de Radio Slave a fost lansat cu label-ul P – Vine Records Japonia.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...