Red Clover prezinta noul val de artisti

Red Clover Media - logo

 
Dar lista nu se opreşte aici, pentru că recruterii Red Clover intenţionează să mărească, pe parcursul anului, numărul artiştilor, cu nume consacrate, dar şi cu tinere talente. Colaborarea Red Clover cu case de discuri din alte ţări facilitează dezvoltarea carierei artiştilor pe plan international.

 

SONNY FLAME


“Cânt dancehall în stare pură!”
Sonny Flame picture
Născut în Ploieşti, pe 30 Septembrie, 1986, Răzvan Mihai Preda a fost întotdeauna preocupat de muzică. A început de mic să compună, iar talentul a ieşit repede în evidenţă.

La vârsta de 15 ani, Sonny crede că şi-a definitivat stilul (rap/RnB), însă calităţile lui vocale arătau un potenţial mai mare. Faptul că şi-a perfecţionat tehnica, îl propulsează către un gen muzical greu accesibil europenilor: dancehall.

Deşi este la începutul carierei, Sonny Flame a colaborat deja cu nume importante din industria showbiz-ului românesc: Wassabi (“Lonely Girl”), Connect-r (“Summer Days”), D.J. Chris Mayer (“Top of the World”, ”Confused”), Morris (“Havana Lover”), iar proiectele au fost în atenţia publicului un timp îndelungat.  În momentul de faţă, “Havana Lover” este în topul clasamentului Vibe Fm, cel mai ascultat post de radio dance (http://www.vibefm.ro/index.php?page=topuri/20-vibes-chart).

Sonny Flame are planuri mari pentru acest an. În câteva zile urmează să fie lansat cel de-al doilea single: “Top of the World” (piesa se afla pe pozitia 8, in top 20 Vibe FM), împreună cu videoclipul oficial, dar pregateşte, împreună cu Lola (ex. Wassabi), şi o piesă pentru Eurovision 2010.

Sonny Flame este semnat cu Red Clover Media, cea mai nouă casă de discuri din Romania şi cu ToCo International (http://www.toco-international.com/singles.html).

 

 

ALESSIA


“The power of rhythm!”

Alessia singer pictureNăscută în Constanţa, în 1983, Alessia se anunţă a fi noua revelaţie a muzicii house. A început să cânte de la 14 ani şi s-a evidenţiat repede, datorită calităţilor vocale.

Dar, fiind o perfecţionistă, Alessia a trebuit să muncească mult, pentru a se împlini ca artist. A studiat, timp de 15 ani, dansul şi coregrafia, a luat lecţii de canto şi de imagine.

Alessia numară mai multe colaborări cu artişti consacraţi, cum ar fi 3 Sud Est, Play&Win, Bob Taylor, Trident, Sistem etc. 

Noul ei single, “No more”, este produs de FlyinState şi i-a adus artistei un contract cu casa de discuri  ToCo International (http://www.toco-international.com/singles.html), ei urmând să îi promoveze materialul în peste 70 de ţări. Piesa urmează să se lanseze şi pe piaţa din România, alături de videoclipul oficial, sub semnătura celei mai noi case de discuri, Red Clover Media. 

Alessia promite hit-uri cu impact internaţional, dar şi show-uri incendiare, pe scenele din ţară. În acest sens, ea a început să colaboreze cu coregrafi premiaţi şi cu dansatori de performanţă.

 

 

F-CHARM


“Music is a state of mind!”

F Charm - singer pictureNăscut în Bucureşti, pe 09 Mai, 1981, Bogdan Vlăsceanu activează în industria muzicală din 1997.  Primul album oficial a ieşit pe piaţă în anul 2000. Genurile muzicale abordate în acea perioadă erau RnB, soul şi hip-hop.

Din pasiune pentru muzică, F.Charm a descoperit şi producţia muzicală, iar în momentul de faţă este unul dintre cei mai buni producători din Romania , formând, alături de  Turcu Paul Gabriel, FlyinState.

F. Chram  a colaborat cu artişti din ţară, dar şi cu artişti internaţionali: Ky-Enie, din Jamaica (http://www.myspace.com/kyenie), sau cu Shaun Holly, din S.U.A (http://www.myspace.com/shaunholly) etc.

Single-ul “Up in the Sky” este ultimul proiect al artistului şi urmează să fie lansat pe piaţa din Romania în luna februarie.

F.Charm se bucură de reacţii foarte bune, atât în ceea ce priveşte activitatea lui artistică, cât şi cea de producător.

Semnat cu Red Clover Media, cea mai nouă casă de discuri din România, şi cu Toco International (http://www.toco-international.com/singles.html), F.Charm promite să aducă un vibe nou în muzica românească.

 

DIEDRA


“Live the music experience!”

Diedra photoDiedra s-a născut în Los Angeles , California , pe 15 mai, 1989. Pentru că tatăl ei este de naţionalitate română, Christine Yasmin Alexander s-a mutat în România la vârsta de 6 ani. Atunci a luat primul contact cu muzica, începând orele de canto. La 7 ani a început să studieze pianul. La doar 11 ani, artista participă la festivaluri de muzică şi concursuri de creaţie, de unde a colecţionat nenumărate premii. La 15 ani a înregistrat primele piese, iar concertele nu au întarziat să apară.

Diedra vorbeşte fluent patru limbi străine (engleza, finlandeza, suedeza, franceza) şi, deşi doreşte să ajungă un avocat cu renume (este studentă la Facultatea de Drept), şi-a rezervat locul întai în topul preferinţelor pentru muzică.

Single-ul “Cherry Lips” va apărea pe piaţă la sfârşitul lunii ianuarie, împreuna cu videoclipul oficial. Piesa este produsă de FlyinState, ca întreg proiectul Diedra, de altfel.

Semnată cu Red Clover Media, cea mai nouă casă de discuri din România, şi cu ToCo International (http://www.toco-international.com/singles.html), Diedra este pregătită să “atace” atât piaţa din ţară, cât şi pe cea de dincolo de graniţe. Stilul incitant, versurile şi imaginea de fată îndrazneaţă fac din ea o artistă originală, care nu se ghidează după regulile din showbiz.

 

 

KENNO


“Timpul trece, muzica ramâne…”

Kenno - photo of KennoKenno, după numele adevarat Dan Baciu, este compozitor, producător şi interpret.

A studiat vioara de la varsta de 6 ani şi pianul de la 7 ani, dar şi-a lărgit activitatea muzicală, trecând prin toate etapele (a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti), până la nivelul de producător.

A creat pentru nume ca Laura Stoica, Moromeţii etc. A activat în trupa V8, iar piesele lor au ajuns pe primul loc în topurile din România şi Bulgaria. 

Kenno aduce un sound nou în dinamica actuală, folosind diferite instrumente (de la cele tradiţionale, la cele moderne) în compoziţiile sale.

Piesa “Im so in love” este un featuring cu Daniel del Santos (interpret, compozitor) şi se evidenţiază printr-un sound fresh, o combinaţie de dance cu acorduri de vioară.   

Semnat cu Red Clover Media, cea mai nouă casă de discuri din România, şi cu Toco International (http://www.toco-international.com/singles.html), Kenno este un proiect de featuringuri, urmând ca celelalte single-uri să surprindă cu invitaţi de renume din industria muzicală românească.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.